Tālr.: +371 28643874 Krimuldas 2, Rīga, LV-1039

 

Projekta darbs angļu valodā “Insight into culturology”


Turpinām lielisku tradīciju, veidojot projektu darbus angļu valodā. Šogad 8.-12. klašu skolēni pētīja noteiktus kultūras objektus un dažādas kulturoloģijas tēmas. Projektu darbu prezentāciju pasākumā kā klausītāji un skatītāji bija 5.-7. klašu skolēni un paši autori, bet darbu vērtētāji – angļu valodas skolotāji un kultūras pamatu kursa skolotāja. Auditorijā valdīja patīkams pārsteigums par tēmu atklāsmi, projekta autori sniedza atbildes uz ieinteresētiem jautājumiem. 

Esam priecīgi, ka varam būt daļa no Ziemassvētku sapņa piepildīšanas!

Kāda meitene no audžuģimenes pabeidza mūzikas skolu, līdz ar ko viņai nācās šķirties no mīļotā mūzikas instrumenta - flautas. Diemžēl ģimenei nebija līdzekļu, lai iegādātos savu.
Un tad neredzami rokās sadevās daudzi labie rūķi un sanāca brīnums!
PALDIES Privātās vidusskolas "Klasika" bērniem un pieaugušajiem, kas skolas Mārtiņdienas tirdziņā ziedoja ietirgoto naudu meitenes sapņa piepildīšanai un iegādājās jaunu, ļoti kvalitatīvu flautu!
Cik nozīmīgi jau no bērnības veidot labo darbu pasauli! 

"Ar Latvijas sirdī"

1.septembris - Zinību diena

Skolas pagalmā priecīgs satraukums – mūs sagaida skola talismans SKUDRA. Esam laimīgi redzēt skolēnu smaidus, satikt vecākus un ar nepacietību dalīties jaunā mācību gada plānos.
Mēs ticam, ka izglītība ir brīnišķīgs, piedzīvojumiem bagāts ceļojums, kas iedvesmo mūs un paplašina mūsu zināšanu apvāršņus jebkurā vecumā. Pirmsskola un skola ir īpašs laika periods, kurā mēs varam nodot skolēniem zināšanas, palīdzēt viņiem atklāt savu potenciālu un izaugt kā individuālām personībām.
Šogad sākam jaunu posmu mūsu izglītības ceļā, un mēs esam gatavi to piepildīt ar spilgtiem mirkļiem, aizraujošiem atklājumiem un mācību panākumiem. Sagaidīsim šo mācību gadu kopā un padarīsim to neaizmirstamu!
Sveicam svētkos un novēlam, lai šis gads būtu piepildīts ar prieku no gūtajām zināšanām un daudziem aizraujošiem atklājumiem! Turpiniet ceļu pretī sasniegumiem!